Polityka prywatności serwisu babywearing.pro

1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług dostarczanych poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma Computera z siedzibą w Siemiatycka 13/4 01-312 Warszawa. NIP 584-239-11-10.

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

5. Poniżej przedstawiamy jak można zmienić ustawienia popularnych przeglądarek internetowych w zakresie stosowania plików cookies:

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis babywearing.pro. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Konsultanci chustonoszenia

Opanowanie sztuki noszenia w chuście, lub nosidle przebiega najsprawniej i najłatwiej , jeśli w jej trakcie Rodzicowi asystuje profesjonalista, czyli doradca noszenia w nosidłach . W babywearing.pro czekają na Was certyfikowani konsultanci noszenia. Prowadzą chustowe konsultacje indywidualne z Rodzicami a także szkolenia, podczas których uczą prawidłowo motać chustę czy nosić dziecko w nosidełku . Jeśli chcesz z nami opanować motanie , to zapraszamy! Ofertę konsultacji noszenia w babywearing.pro znajdziesz tutaj .

Lista doradców noszenia z całego globu

Jeśli zależy Ci na bezpośredniej nauce z doradcą noszenia z Twojego regionu , mamy dla Ciebie ich zestawienie . Znajdziesz tutaj polecanych przez babywearing.pro doradców noszenia z wielu zakątków Polski i świata.

Konsultant ma zazwyczaj w swojej kolekcji różne chusty i nosidełka. Będziesz móc więc wybrać dla siebie pasujący produkt.